Genom Zmarta är det möjligt att teckna privatlån på belopp upp till 600 000 kr

Zmarta

Låna pengar snabbt och enkelt till det du behöver genom Zmarta. Många har hört talas om Zmarta, det är idag en av Sveriges största förmedlare av lån. Genom Zmarta kan du ansöka om privatlån på belopp upp till 600 000 kr och du kan välja en återbetalningstid på upp till 20 år.

Zmarta privatlån

Att ansöka om privatlån via Zmarta är inte svårt eller krångligt. Att fylla i en ansökan på Zmartas hemsida tar vanligtvis inte mer än 2 minuter och de flesta banker och långivare Zmarta samarbetar med brukar vara otroligt snabba med att ge svar.

Vem kan ansöka om privatlån via Zmarta?

Kraven Zmarta ställer på dig som vill få en låneansökan behandlad är inte särskilt tuffa. För att kunna ansöka om privatlån via Zmarta är det viktigt att du fyllt 18 år och att du är folkbokförd i Sverige. Vidare är det viktigt att du kan visa upp en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Zmarta, precis som flera andra stora låneförmedlare, accepterar tidigare betalningsanmärkningar. Dock är det viktigt att du inte har några obetalda skulder kvar hos Kronofogden.

Kan jag vända mig till Zmarta när jag vill låna till möbler?

Zmarta förmedlar både små och stora privatlån, så Zmarta är definitivt en låneförmedlare du kan vända dig till när du vill låna till möbler.

Eftersom ett privatlån är ett lån som inte är knutet till en säkerhet är det helt upp till dig att bestämma vad du vill använda pengarna till.

Hur länge behöver jag vänta på pengarna?

Hur länge du behöver vänta på att utbetalningen sätter igång beror mycket på vilken bank eller långivare du väljer att teckna lånet hos.

Flera av långivarna Zmarta samarbetar med erbjuder idag signering med BankID. Detta är något som stort brukar snabba på utbetalningsprocessen eftersom du då inte behöver signera avtalet för hand.

Generellt sett kan man säga att det vanligtvis brukar ta någonstans mellan 1-3 bankdagar för pengarna att komma in till ditt konto från det att du signerat låneavtalet.